Professionele woningbouwprojecten op maat – Wij bouwen met passie

Ook waar het woningbouw betreft, bent u bij de WAM aan het juiste adres. Zowel voor de particulier, woningbouwvereniging als projectontwikkelaar heeft de WAM de juiste bouwprofessionals in huis om het gehele traject van tekening tot oplevering te begeleiden. Talloze wijken, appartementen en bijzondere woonobjecten zijn in de loop der jaren gerealiseerd, waarvan ettelijke in het kader van stedelijke herstructurering.

Of een project nu uit aanbesteding of binnen het bouwteam wordt gegund, bij ons geldt altijd dat de WAM het project volgens de WAMxd (Lean) methode wil uitvoeren. Door gebruik te maken van vaste ketenpartners kan de WAM gezamenlijk met alle betrokkenen (opdrachtgevers, bewoners, gebruikers etc.) het proces zo soepel mogelijk laten verlopen. Uiteindelijk is ons doel om iedereen die onderdeel is van het project na de realisatie met een tevreden gevoel terug te laten kijken op het eindresultaat (planning, communicatie, kwaliteit en financieel).

Hierom kiest men voor De WAM Groep

Ervaren bouwprofessionals

Diverse aantoonbare referenties

Één aanspreekpunt

Efficiente en kostenbesparende benadering

Altijd conform de afspraken

Eerlijke en heldere offertes

Woningbouw referenties

WAM Groep heeft een indrukwekkend portfolio van tevreden klanten en succesvolle woningbouwprojecten. Onze referenties zijn een bewijs van ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit.

We hebben samengewerkt met particulieren, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars, en hebben talloze wijken, appartementen en bijzondere woonobjecten gerealiseerd. Onze ervaring strekt zich uit tot stedelijke herstructureringsprojecten, waar we hebben bijgedragen aan het transformeren van gemeenschappen.

We streven ernaar om elk project volgens de hoogste normen uit te voeren, met aandacht voor planning, communicatie, kwaliteit en financiële aspecten. Ons doel is om iedereen die betrokken is bij het project trots en tevreden te laten zijn met het eindresultaat. Bij WAM Groep kunt u vertrouwen op onze bewezen expertise en positieve referenties van eerdere klanten.

Ontdek onze succesvolle woningbouwprojecten door op de foto’s te klikken. Elk project biedt gedetailleerde informatie, afbeeldingen en referenties, zodat u een goed beeld krijgt van onze vakmanschap en expertise.

Laat u inspireren door de diversiteit en kwaliteit van onze eerdere projecten en ontdek waarom WAM Groep de juiste partner is voor uw woningbouwproject. Klik op de foto’s om meer te ontdekken!

Samen uw woningbouwproject realiseren?

Bel direct 075 6420460

Uw vertrouwde partner voor hoogwaardige bouwdiensten

WAM groep is niet alleen een betrouwbaar en vakkundig woningbouwbedrijf, maar ook een bouwbedrijf dat u kan helpen met diverse werkzaamheden. Of het nu gaat om een verbouwing, een renovatie, een aanbouw of een nieuwbouwproject, WAM Groep heeft de expertise en de ervaring om uw wensen te realiseren.

Bekijk onze dienstenpagina voor gedetailleerde informatie over wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van bouwen. Ontdek meer en neem vandaag nog een kijkje!

Bekijk onze diensten
PHZpZGVvIHdpZHRoPSIxOTIwIiBoZWlnaHQ9IjE5MjAiIGF1dG9wbGF5Pg0KICA8c291cmNlIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93YW1ncm9lcC5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMC8wNC8yMDAwMTUtV0FNLTEwMC1qYWFyLXZpZGVvLm1wNCI+DQogIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJtb3ZpZS5vZ2ciIHR5cGU9InZpZGVvL29nZyI+DQpZb3VyIGJyb3dzZXIgZG9lcyBub3Qgc3VwcG9ydCB0aGUgdmlkZW8gdGFnLg0KPC92aWRlbz4=
Skip intro