Vacature Calculator (fulltime)

De WAM Groep is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. Wij zijn onder meer gespecialiseerd op diverse onderdelen waaronder renovatie- en onderhoud, gevelbekleding en schilderwerken. Binnen de WAM Groep werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

Calculator

Wat houdt het werk in?

Als kostendeskundige bij de WAM Groep ben je verantwoordelijk voor het accuraat en efficiënt berekenen van de kosten voor diverse bouwprojecten. Je speelt een cruciale rol in het voorbereidingsproces en draagt bij aan het succesvol voltooien van projecten binnen budgettaire grenzen. Je werkt nauw samen met verschillende teams binnen ons bedrijf (waaronder commercieel managers projectmanagers en werkvoorbereiding) om ervoor te zorgen dat onze offertes concurrerend zijn en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

 Jouw werkzaamheden

Pijl Analyseren van bouwtekeningen, specificaties en andere documentatie om de benodigde materialen en arbeid te bepalen voor elke project.
Pijl Overleg met potentiële opdrachtgevers en hun adviseurs over de realiseerbaarheid van hun wensen.
Pijl Opstellen van gedetailleerde kostenramingen en begrotingen, inclusief arbeidskosten, materiaalprijzen, onderaannemerskosten en overheadkosten.
Pijl Samenwerken met leveranciers en onderaannemers om offertes aan te vragen en prijsonderhandelingen te voeren om de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen.
Pijl Analyseren van risico’s en onzekerheden in projecten en het ontwikkelen van strategieën om deze te beheersen.
Pijl Assisteren bij het opstellen van offertes en aanbestedingsdocumenten en het presenteren van kostenanalyses aan klanten en andere belanghebbenden.
Pijl Bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van calculatiemethoden, tools en procedures om de efficiëntie en nauwkeurigheid van het calculatieproces te verhogen.

Deze functie vereist van jou

Pijl Een afgeronde opleiding richting Bouwkunde
Pijl Werkervaring als calculator in de bouwsector
Pijl Ervaring met AutoCAD en Ibis Trad (BIM is een pré)
Pijl Nederlandse taal
Pijl Rijbewijs B
Pijl Vermogen om strakke deadlines te halen

Jouw kwaliteiten

Pijl Proactieve instelling
Pijl Kostenbewust
Pijl Daadkrachtig
Pijl Communicatief vaardig
Pijl Verantwoordelijk
Pijl Veiligheidsbewust
Pijl Oplossingsgericht

Wat bieden wij

Als Calculator bij de WAM Groep krijg je de kans om deel uit te maken van uitdagende en diverse projecten, waarbij je jouw expertise kunt inzetten om bij te dragen aan het succes van ons bedrijf. Wij bieden een gezellige, warme werkomgeving waarin jouw professionele ontwikkeling wordt aangemoedigd en gewaardeerd.

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en heb je zin in een leuke job in een gezellig en dynamisch bedrijf, stuur dan snel jouw motivatie plus CV naar c.markx@wamgroep.nl

Ook voor vragen kun je bij Christa Markx terecht op 075 642 04 60 (ma, di en vrij)

Meer informatie over onze organisatie vind je op wamgroep.nl

Interesse? Vul het onderstaande formulier in.

    Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

    Upload hier uw CV (max. 5mb bestandsgrootte)

    Comments are closed.

    PHZpZGVvIHdpZHRoPSIxOTIwIiBoZWlnaHQ9IjE5MjAiIGF1dG9wbGF5Pg0KICA8c291cmNlIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93YW1ncm9lcC5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMC8wNC8yMDAwMTUtV0FNLTEwMC1qYWFyLXZpZGVvLm1wNCI+DQogIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJtb3ZpZS5vZ2ciIHR5cGU9InZpZGVvL29nZyI+DQpZb3VyIGJyb3dzZXIgZG9lcyBub3Qgc3VwcG9ydCB0aGUgdmlkZW8gdGFnLg0KPC92aWRlbz4=
    Skip intro