Maatwerkoplossingen voor utiliteitsbouw

Bent u op zoek naar betrouwbare utiliteitsbouw voor uw project? Dan bent u bij WAM Groep aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van kantoren, bedrijfspanden en andere commerciële gebouwen. Wij leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan uw wensen en eisen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie.

Wij werken met duurzame materialen, energiezuinige oplossingen en kostenefficiënte bouwmethoden om uw project tot een succes te maken. Ons team bestaat uit ervaren bouwprofessionals die kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Hierom kiest men voor De WAM Groep

Ervaren bouwprofessionals

Diverse aantoonbare referenties

Één aanspreekpunt

Efficiente en kostenbesparende benadering

Altijd conform de afspraken

Eerlijke en heldere offertes

Utiliteitsbouw aanpak en projecten

Wij hanteren de WAMxd (Lean) methode, een innovatieve aanpak die gericht is op het optimaliseren van het bouwproces en het elimineren van verspilling. De WAMxd methode is gebaseerd op de principes van Lean Construction, een filosofie die streeft naar maximale waarde voor de klant met minimale verspilling van tijd, geld en materialen. Een voorbeeld van de WAMxd methode is het gebruik van een Last Planner System, een hulpmiddel om de planning en de uitvoering van het project te coördineren en te verbeteren.

Wij zijn trots op de projecten die wij hebben gerealiseerd met de WAMxd methode.

Klik op de foto’s voor meer informatie over de projecten.

Wilt u meer weten over onze maatwerkoplossingen voor utiliteitsbouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en projecten.

Samen uw utiliteitsbouwproject realiseren?

Bel direct 075 6420460

Uw vertrouwde partner voor hoogwaardige bouwdiensten

WAM groep is niet alleen een betrouwbaar en vakkundig utiliteitsbouwbedrijf, maar ook een bouwbedrijf dat u kan helpen met diverse werkzaamheden. Of het nu gaat om een verbouwing, een renovatie, een aanbouw, schilderwerk of een nieuwbouwproject, WAM groep heeft de expertise en de ervaring om uw wensen te realiseren.

Bekijk onze dienstenpagina voor gedetailleerde informatie over wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van bouwen. Ontdek meer en neem vandaag nog een kijkje!

Bekijk onze diensten
PHZpZGVvIHdpZHRoPSIxOTIwIiBoZWlnaHQ9IjE5MjAiIGF1dG9wbGF5Pg0KICA8c291cmNlIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93YW1ncm9lcC5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMC8wNC8yMDAwMTUtV0FNLTEwMC1qYWFyLXZpZGVvLm1wNCI+DQogIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJtb3ZpZS5vZ2ciIHR5cGU9InZpZGVvL29nZyI+DQpZb3VyIGJyb3dzZXIgZG9lcyBub3Qgc3VwcG9ydCB0aGUgdmlkZW8gdGFnLg0KPC92aWRlbz4=
Skip intro