Schildersbedrijf Zaanstad en Zaanstreek

Bent u op zoek naar topkwaliteit schilderwerk voor particulier onderhoud of renovatie, uw nieuwbouwproject of VvE-beheer in Zaandam of omgeving? Bij de WAM Groep, gevestigd in de gemeente Zaanstad, bent u dan aan het juiste adres! Want wij zijn trots op onze vakmanschap en zetten ons altijd in om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Wij zijn niet alleen een betrouwbare partner, maar hebben ook een grote expertise. Onze schilderwerken zijn daardoor altijd van top kwaliteit. We hebben immers een uitgebreide ervaring met diverse soorten schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

We werken daarbij alleen met professionele materialen en apparatuur. Met al onze ervaren schilders, plus onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid, maken wij uw project altijd een groot succes!

Vraag offerte aan

Hierom kiest men voor De WAM Groep

Ervaren schilders

Duurzame methodes

Eerlijke en heldere offertes

En altijd 1 aanspreekpunt!

Betrouwbaar en gerenomeerd sinds 1920

Bekend met regelgeving Noord-Holland

Uw betrouwbare schilder in de Zaanstreek

Wij zijn al sinds 1920 een succesvol Noord-Hollands schildersbedrijf en ontzorgen onze klanten met de hoogste kwaliteit. Als schildersbedrijf in de omgeving van Zaandam ondersteunen wij u naast het schilderwerk ook met een grote diversiteit aan andere werkzaamheden op het gebied van renovatie.

Aanbevelingen van onze klanten en goede recensies op social media plus beoordeling portalen tonen aan dat wij van de WAM Groep meer dan enkel een bekwaam schildersbedrijf zijn. Onze schilders zijn bekend met diverse coatings en ondergronden en adviseren u graag bij het kiezen van de juiste kleur voor uw pand.

De WAM Groep is op elke opdrachtgrootte voorbereid

Naast de individuele binnenschilderwerk klussen nemen wij ook het schilderwerk van complete gebouwen of woningen voor onze rekening. De WAM Groep is bovendien op elke opdrachtgrootte voorbereid. Zoals grootschalige of multi-site (nieuwbouw) schilderprojecten, VvE-beheer, enzovoort.

Dus van individuele kamers tot grote projecten verdeeld over meerdere verdiepingen: als veelzijdige schilder Zaandam kunnen wij elke opdracht aan!

Ons schilderwerk in Zaandam en omliggende dorpen wordt altijd tegen eerlijke prijzen uitgevoerd. Alle kosten worden daarom vooraf al met u besproken. En de werkzaamheden worden vervolgens enkel door vakmensen uitgevoerd.

schilderwerken zaanstreek

Uw partner voor alle schilderwerken en meer

Van de vele schildersbedrijven in Zaandam, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, et cetera, is de WAM Groep absoluut uw beste partner voor de uitvoering van alle mogelijke schilderwerken.

Ons aanbod beperkt zich uiteraard niet alleen tot de schilderwerken in het woongedeelte, maar strekt zich ook uit tot het verfraaien van trappenhuizen en bedrijfspanden. Of het herstellen van gevels of andere restauratiewerkzaamheden. Waarbij we natuurlijk ook rekening houden met de eisen van de monumentenzorg in Nederland.

Naast al deze werkzaamheden hebben wij ons de afgelopen jaren ook met schimmelverwijdering en -preventie beziggehouden. Een professionele en zorgvuldige uitvoering staat ons daarbij hoog in het vaandel.

Zaandam buitenschuur schilderwerk

Wij bieden altijd een eerlijke prijs-prestatieverhouding

Wij staan ​​altijd voor u klaar en letten daarbij op een eerlijke prijs-prestatieverhouding. Als ervaren schildersbedrijf zijn wij bekend met alle ordes van grootte. Dus kunnen wij u direct over de kosten van allerlei mogelijke schilderdiensten informeren.

Ons team van professionele schilders en ons bedrijf kunnen al op meer dan een eeuw ervaring terugkijken. We gaan graag met onze creativiteit, professionaliteit, maar ook passie aan het werk. Het maakt niet uit of het hier om het sauzen of spuiten van plafonds en buitenmuren gaat. Of het op maat renoveren en schilderen van kozijnen en bijzonder houtwerk.

De WAM Groep laat alle diensten vakkundig plaatsvinden

Want wij zorgen dat al het binnen- en buitenschilderwerk, restauratiewerkzaamheden, en eventueel andere aanvullende diensten vakkundig plaatsvinden. Wij houden bovendien de alsmaar veranderende wereld van schilderwerk in de gaten. We scholen ons daarom continu bij en informeren ons tijdig over nieuwe technieken en materialen.

De WAM Groep brengt een breed scala aan kennis voor uw pand en ook uw buitengevel mee. En zal u in alle schilderwerkzaamheden adviseren om zo samen met u de beste oplossing voor u en uw budget te vinden. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk aanbod.

schilder werkzaamheden in zaandam

Wat wilt u laten schilderen?

buitenschilderwerk Zaandam

Binnenschilderwerk

Als binnenschilder Zaandam brengen wij graag, in alle mogelijkheden van onze kleurenwereld, kleur in uw leven aan. Met alle verschillende mogelijke technieken en materialen doen wij dit volgens uw wensen en die van de plaatselijke regelgeving. Wij zijn dan ook niet voor niets uw specialistische en competente partner.

En of het hier nu om muren, deuren, ramen, kamers, appartementen, kantoren of verbouwingen gaat. Met een fijne verflaag en de keuze van de juiste kleur kan de indoor impressie enorm beïnvloed worden. En kan alles weer prachtig als nieuw stralen!

We schilderen op verschillende ondergronden. Van houtwerk, stucwerk tot de tegels in de badkamer. Daarnaast ondersteunen wij u uiteraard in de planningsfase tot aan de uitvoering. En houden wij rekening met de renovatie van de bewoonde ruimte. Dit omdat wij wel weten wat onze eigen muren voor ons betekenen. Kwaliteit is voor de WAM Groep dan ook meer dan enkel een woord!

buitenschilderwerk Zaandam

Buitenschilderwerk

Bij het buitenschilderwerk in de gemeente Zaanstad, staan ​​de bescherming en het onderhoud van het pand voorop. Want een optimale bescherming tegen weersinvloeden verhoogt de waarde van uw eigendom. Maar ook hier is de keuze van de juiste verfkleuren veel meer dan alleen maar een beschermlaag.

Dit omdat ze vaak ook een expressie van uw persoonlijkheid en voorkeuren zijn. Met doordachte oplossingen voor kleuren en materialen, een goede planning en een even goede begeleiding bij de renovatie staan ​​wij als bekwame buitenschilder Zaandam altijd aan uw zijde.

Dit begint met een professioneel advies en eindigt met een vlekkeloze en nette uitvoering. Zodat u er zelfs jaren later nog optimaal van kunt genieten. Dit is zelfs een belofte die wij graag nakomen!

Zaanstreek houtrot reparatie

Hoogwaardige verfsoorten

Door de verschillende samenstellingen van verfproducten moet er op de compatibiliteit van de nieuwe verflaag met de ondergrond worden gelet. Anders zal de nieuw aangebrachte verflaag voortijdig afbladderen.

De WAM Groep gebruikt enkel hoogwaardige en goedgekeurde verfsoorten. Door de ervaring van onze medewerkers en het nauwe contact met de fabrikanten kunnen wij u altijd een zeer goed advies en kwaliteit in de uitvoering bieden.

Wij streven ernaar om aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap te voldoen. Onze professionele schilders zijn uitgerust met de nieuwste technologie en gereedschappen om de klus snel en efficiënt te klaren. Bovendien zorgen we ervoor dat ons werk altijd schoon en netjes wordt afgeleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rommel of vuil. Kies voor de WAM Groep voor al uw schilderwerkbehoeften en geniet van kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Samen uw schilderproject in de Zaanstreek realiseren?

Bel direct 075 6420460

Schilder Zaandam en omliggende dorpen conclusie

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Zaandam en omgeving, zoals Krommenie, Assendelft of Wormerveer? Kies dan voor de WAM Groep. Want al meer dan honderd jaar zorgen wij ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer op tijd prachtig uitziet. Dat doen we snel, betrouwbaar en uiterst professioneel!

Onze zeer ervaren schilders gaan graag voor alle soorten schilderwerk en aanverwante werkzaamheden bij u aan de slag. Zij verzorgen alle soorten optisch zichtbare en onzichtbare coatings op wanden en plafonds.

Perfect schilderwerk voor elk mogelijk project, zowel groot als klein
Een complete eindschoonmaak indien gewenst
Sleutelklare oplevering volgens planning
Optimale prijs-prestatieverhouding
100% klanttevredenheid
Betrokken en verantwoordelijke medewerkers
Persoonlijke klantenservice
Meer dan 100 jaar ervaring

Transparantie schept vertrouwen

Eerlijk, helder en efficiënt zijn, dat zijn belangrijke waarden van de WAM Groep. Om deze reden tonen wij u graag onze selectie van de meest voorkomende diensten. En leggen wij u haarfijn uit hoe wij ons prijsbeleid vormgeven en wat uw voordeel is. Wij leveren daarbij maatwerk om zo samen met u als klant te bekijken welke oplossingen het beste bij uw wensen en budget passen.

Wij waarderen zonder twijfel traditie maar houden ook behoorlijk van innovatie. Dus door van een modern intakeproces gebruik te maken, besparen we u kostbare tijd. Dit is een extra reden om voor ons te kiezen.

We komen om dezelfde reden ook graag eerst bij u langs om de klus te bekijken. Bel, e-mail of gebruik het contactformulier om ons vandaag nog voor uw vrijblijvende intake in te plannen! Om zo zo vlot mogelijk een geschikte offerte aan u te presenteren!

De meest gestelde vragen

In welke gebieden zijn jullie werkzaam?

De WAM Groep is gevestigd in de gemeente Zaanstad en levert al haar diensten in Zaandam en omgeving aan. Dit geldt dus voor alle omliggende dorpen, zoals Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Westzaan, en Oostzaan. Wij kunnen zonder problemen in al deze dorpen onze professionele werkzaamheden uitvoeren.

Sterker nog: wij richten ons volledig op alle (potentiële) klanten in de prachtige Zaanstreek! Waarbij deze Noord-Hollandse regio vooral om de vele houten huizen, in de kleuren wit en groen geschilderd, bekend staat.

Hoe gaat De WAM Groep te werk, wat is de werkwijze?

Alle essentiële werkzaamheden beginnen bij het voorbereiden van het schilderwerk. Iets wat zeer belangrijk bij het aanleveren van subliem schilderwerk is. Dit voorbereidende werk kost soms zelfs meer tijd dan het schilderen zelf!

Denk bij deze belangrijke voorbereiding onder andere aan het repareren van een beschadigde ondergrond, het verwijderen van de oude verflaag of lak. Plus het ontvetten, schuren en indien nodig grondverven. Waarna het gelakt, geverfd, gesausd of gespoten kan worden.

We zorgen er bij de schilderwerkzaamheden trouwens ook voor dat u als klant en uw omgeving zo weinig mogelijk overlast ervaart. Dit door bijvoorbeeld voor verf te kiezen die naast oplossingsvrij ook geurarm is. Waardoor dit beter voor u en het milieu is.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat u een binnen- of buitenschilderproject in Zaandam afrondt?

Het hangt af van de grootte en complexiteit van het project, maar over het algemeen duurt een binnenschilderproject tussen de 1 en 5 dagen en een buitenschilderproject tussen de 3 en 10 dagen. Ik zal echter altijd een tijdschema opstellen en met de klant communiceren om ervoor te zorgen dat het project binnen de afgesproken tijd wordt afgerond.

Vraag offerte aan

   

   

  Foto toevoegen (optioneel)   

  Ik vraag deze offerte aan als

   

  Onderwerp

   

  Bericht

  PHZpZGVvIHdpZHRoPSIxOTIwIiBoZWlnaHQ9IjE5MjAiIGF1dG9wbGF5Pg0KICA8c291cmNlIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93YW1ncm9lcC5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMC8wNC8yMDAwMTUtV0FNLTEwMC1qYWFyLXZpZGVvLm1wNCI+DQogIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJtb3ZpZS5vZ2ciIHR5cGU9InZpZGVvL29nZyI+DQpZb3VyIGJyb3dzZXIgZG9lcyBub3Qgc3VwcG9ydCB0aGUgdmlkZW8gdGFnLg0KPC92aWRlbz4=
  Skip intro