Onderhoud

Renovatie en onderhoud

Renovatie

Vaak is opknappen beter dan nieuwbouw. Waar de tand des tijds een aanslag heeft gepleegd op woningen of gebouwen, doet u er goed aan de WAM te raadplegen voor het juiste advies. Renovatie is in dit verband veelal de beste oplossing. Of het nu gaat om grootschalige onderhoudsprojecten, mutatie woningen of service/klachten onderhoud. In de WAM vindt u een eerlijke bouwpartner die uw projecten op het juiste spoor zet.

Onderhoud is behoud

Alles slijt, ook bouwmaterialen aan woningen, bedrijven en openbare gebouwen. Goten, houtwerk, schilderwerk, installaties, ramen, deuren: alles! Verstandig dus om een vinger aan de pols te houden wat onderhoud betreft. Om erger te voorkomen en om woon-/ werkplezier te kunnen blijven garanderen. De sectie ‘dagelijks onderhoud’ bij de WAM is úw steun en toeverlaat waar het dit specialistische werkterrein betreft. Slijtageverschijnselen signaleren voordat ze verergeren en direct actie ondernemen waar nodig. Da’s de aanpak van de WAM. In goed overleg met de klant.

Zorgen voor ontzorgen…

Toegevoegde waarde

Verrassende oplossingen

Dagelijks onderhoud

Planmatig onderhoud

Efficiente en kostenbesparende benadering

Altijd conform de afspraken

Eerlijke en heldere offertes

Referenties

Samen uw bouw- of renovatieproject realiseren?

Bel direct 075 6420460

PHZpZGVvIHdpZHRoPSIxOTIwIiBoZWlnaHQ9IjE5MjAiIGF1dG9wbGF5Pg0KICA8c291cmNlIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93YW1ncm9lcC5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMC8wNC8yMDAwMTUtV0FNLTEwMC1qYWFyLXZpZGVvLm1wNCI+DQogIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJtb3ZpZS5vZ2ciIHR5cGU9InZpZGVvL29nZyI+DQpZb3VyIGJyb3dzZXIgZG9lcyBub3Qgc3VwcG9ydCB0aGUgdmlkZW8gdGFnLg0KPC92aWRlbz4=
Skip intro