17
aug

Gevelbekleding Postjesweg

Opdrachtgever RLD Vastgoed Beheer / VvE "de Confiserie" Discipline Schilderwerk Oplevering 2020 Schilderwerk 51 appartementen Wormerveer, WAM Schilderwerken verzorgt het buitenschilderwerk voor VvE de Confiserie in Wormerveer. Al het houtwerk wordt opnieuw in de verf gezet, zodat het geheel weer een frisse uitstraling krijgt.
26
mei

Schilderwerk VvE De Confiserie te Wormerveer

Opdrachtgever RLD Vastgoed Beheer / VvE "de Confiserie" Discipline Schilderwerk Oplevering 2020 Schilderwerk 51 appartementen Wormerveer, WAM Schilderwerken verzorgt het buitenschilderwerk voor VvE de Confiserie in Wormerveer. Al het houtwerk wordt opnieuw in de verf gezet, zodat het geheel weer een frisse uitstraling krijgt.
23
mrt

Dakrenovatie te Amsterdam

Project Dakrenovatie te Amsterdam Discipline Renovatie Oplevering  2020   Dakrenovatie te Amsterdam Aan dit prachtige pand in Amsterdam-Zuid voeren wij een dakrenovatie uit.
19
mrt

Renovatie kopgevels 4 flats te Haarlem

Project Renovatie kopgevels 4 flats te Haarlem Discipline Renovatie Oplevering  2020 Renovatie kopgevels Haarlem Onze dochteronderneming DB projecten renoveert 4 kopgevels aan 4 flatgebouwen te Haarlem.
4
mrt

61 woningen Alphen aan de Rijn

Omschrijving  61 Woningen Alphen aan de Rijn Discipline  Schilderwerk Oplevering  2019 61 Woningen Alphen aan de Rijn Onze dochteronderneming WAM Schilderwerken schildert 61 woningen in Alphen aan de Rijn. Alle kozijnen, deuren en geveldelen worden volgens bestek behandeld . De oplevering is in mei 2019
1
feb

5 appartementen Wormerveer

Architect Sarch Discipline Bouw Oplevering 2020 5 appartementen Wormerveer Als Wormerveerse Aanneming Maatschappij (WAM) dragen wij ook een steentje bij in het opknappen van Wormerveer. Aan de Wandelweg gaan wij dan ook 5 huur appartementen bouwen welke gereed zullen zijn in 2020.
1
feb

Holland park toren 2 Diemen

Opdrachtgever Uba Discipline Bouw / Gevelbekleding Oplevering 2017 Holland park toren 2 Diemen, Onze Dochteronderneming Flink projecten bv heeft in opdracht van de UBA de gevelbekledingen geleverd en gemonteerd.
1
feb

Paulusschool Abcoude

Discipline Schilderwerk Oplevering 2018 Paulusschool Abcoude, Wam Schilderwerken heeft in de vakantie periode de gehele binnenkant van de Paulusschool te Abcoude geschilderd. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avonden zijn onze schilders aan het werk geweest om er voor te zorgen dat alle lokalen, centrale ruimtes en buitenkozijnen strak in de verf stonden zodat de kinderen na
Read more
1
feb

Schilderwerk 76 woningen Utrecht

Discipline Schilderwerk Oplevering 2018 Schilderwerk 76 Woningen, Wam Schilderwerken heeft bij deze 76 woningen de houtrot sanering en het schilderwerk uitgevoerd. De samenwerking met de bewoners verliep uitstekend waardoor het uitstekende team schilders en timmerlieden het werk sneller uit konden voeren als gepland. Vanzelfsprekend heeft de kwaliteit van het werk niet geleden onder de geboekte tijdwinst.
1
feb

Schilderwerk appartementen complex Teakhout Zaandam

Opdrachtgever RLD Vastgoed Beheer / VvE "de Galilei" Discipline Schilderwerk Oplevering 2019 Schilderwerk 44 appartementen Zaandam, VvE de Galilei wordt volledig van binnenuit geschilderd door WAM Schilderwerken BV.  De samenwerking met de bewoners verloopt soepel waardoor het werk prima volgens planning uitgevoerd wordt.
PHZpZGVvIHdpZHRoPSIxOTIwIiBoZWlnaHQ9IjE5MjAiIGF1dG9wbGF5Pg0KICA8c291cmNlIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93YW1ncm9lcC5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMC8wNC8yMDAwMTUtV0FNLTEwMC1qYWFyLXZpZGVvLm1wNCI+DQogIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJtb3ZpZS5vZ2ciIHR5cGU9InZpZGVvL29nZyI+DQpZb3VyIGJyb3dzZXIgZG9lcyBub3Qgc3VwcG9ydCB0aGUgdmlkZW8gdGFnLg0KPC92aWRlbz4=
Skip intro