Kozijnen schilderen in Amsterdam: hoe doet WAM Schilderwerk dat?

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare schilder in Amsterdam, dan bent u bij WAM Schilderwerk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van kozijnen, deuren, het spuiten en sauzen muren en plafonds.

In dit blogartikel leggen we uit hoe we te werk gaan bij het schilderen van kozijnen in Amsterdam.

Waarom kozijnen schilderen?

Het schilderen van kozijnen is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar ook van onderhoud. Door uw kozijnen regelmatig te laten schilderen, verlengt u de levensduur van het hout en voorkomt u houtrot, schimmel en andere beschadigingen. Bovendien geeft u uw woning of bedrijfspand een frisse en verzorgde uitstraling.

Hoe vaak moet u uw kozijnen laten schilderen?

Dat hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de verf, de weersomstandigheden, de ligging van het pand en de staat van het hout. Over het algemeen raden wij aan om uw buitenkozijnen elke vijf jaar te laten schilderen en uw binnen kozijnen elke zeven jaar te laten schilderen. Het schilderen van kozijnen is een klus die vakmanschap en ervaring vereist. Daarom kunt u het beste een professionele schilder inschakelen, zoals WAM Schilderwerk.

Hoe gaat WAM Schilderwerk te werk?

Bij WAM Schilderwerk werken we volgens een vast stappenplan om uw kozijnen zo goed mogelijk te schilderen. Dit zijn de stappen die we volgen:

  1. Voorbereiding: We inspecteren de kozijnen op eventuele beschadigingen, zoals houtrot, scheuren of losse verflagen. We repareren of vervangen het hout indien nodig. We schuren de kozijnen glad en stofvrij. We plakken de ramen en de omgeving af met tape en folie om spatten te voorkomen.
  2. Grondlaag: We brengen een grondlaag aan op de kozijnen om een goede hechting van de verf te garanderen. We gebruiken een hoogwaardige grondverf die geschikt is voor het type hout en de kleur van de verf.
  3. Aflakken: We lakken de kozijnen af met twee lagen verf van topkwaliteit. We kiezen een verf die bestand is tegen weersinvloeden, uv-straling en slijtage. We houden rekening met uw wensen en voorkeuren wat betreft de kleur en de glansgraad van de verf.
  4. Oplevering: We verwijderen de tape en de folie en maken de ramen en de omgeving schoon. We controleren het eindresultaat en zorgen dat u tevreden bent met het werk. We geven u advies over het onderhoud van uw kozijnen en bieden u garantie op onze diensten.

Wat zijn de voordelen van WAM Schilderwerk?

WAM Schilderwerk is een erkend en betrouwbaar schildersbedrijf in Amsterdam met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Dit zijn enkele voordelen van het kiezen voor WAM Schilderwerk:

  • Wij leveren vakwerk van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Wij werken met professionele materialen en gereedschappen die voldoen aan de laatste normen en eisen.
  • Wij hebben een flexibele planning en komen onze afspraken na.
  • Wij hebben een klantvriendelijke service en denken graag met u mee.

Hoe kunt u contact opnemen met WAM Schilderwerk?

Bent u geïnteresseerd in het laten schilderen van uw kozijnen door WAM Schilderwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een adviesgesprek. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op onze website invullen. Wij staan voor u klaar om uw kozijnen weer als nieuw te maken!

Comments are closed.

PHZpZGVvIHdpZHRoPSIxOTIwIiBoZWlnaHQ9IjE5MjAiIGF1dG9wbGF5Pg0KICA8c291cmNlIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93YW1ncm9lcC5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMC8wNC8yMDAwMTUtV0FNLTEwMC1qYWFyLXZpZGVvLm1wNCI+DQogIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJtb3ZpZS5vZ2ciIHR5cGU9InZpZGVvL29nZyI+DQpZb3VyIGJyb3dzZXIgZG9lcyBub3Qgc3VwcG9ydCB0aGUgdmlkZW8gdGFnLg0KPC92aWRlbz4=
Skip intro