Uw vertrouwde partner voor hoogwaardige bouwdiensten

Of u nu een zakelijke klant, particulier of overheidsinstantie bent, wij staan voor u klaar. Met op maat gemaakte oplossingen vervullen we al uw bouwbehoeften. Van nieuwbouwprojecten tot renovaties, betonwerk, gevelprojecten en schilderwerk – wij leveren expertise en ervaring. Bij WAM Groep kunt u rekenen op eerlijke, heldere offertes en altijd één aanspreekpunt voor een vlotte communicatie. Ons bouwbedrijf timmert al sinds 1920 aan de weg. Neem contact met ons op en ontdek waarom klanten voor ons kiezen. Samen maken we uw bouwproject tot een succes!

Neem contact op

Hierom kiest men voor De WAM Groep

Op maat gemaakte oplossingen

Duurzame methodes

Eerlijke en heldere offertes

En altijd 1 aanspreekpunt!

Betrouwbaar en gerenomeerd sinds 1920

Woningbouw

Woningbouw

Van nieuwbouw tot op maat gemaakte woningontwikkeling, wij bieden hoogwaardige oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Wij begeleiden het volledige traject, van tekening tot oplevering, voor particulieren, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars.

Meer over woningbouw

utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Voor de bouw van kantoren, bedrijfspanden en andere commerciële gebouwen bieden wij maatwerkoplossingen met oog voor functionaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Onze ervaren bouwprofessionals zorgen ervoor dat uw project volgens de WAMxd (Lean) methode wordt uitgevoerd, waarbij we samenwerken met alle betrokkenen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Meer over utiliteitsbouw

verbouwen

Verbouwen

WAM Groep biedt maatwerkoplossingen voor renovaties van woningen, kantoren en commerciële ruimtes. Onze professionals begeleiden u van concept tot oplevering, met aandacht voor detail. Vertrouw op ons voor kwaliteit en tevredenheid in uw verbouwingsproject.

Onze bouwbedrijfservice omvat calculaties, bouwtekeningen, projectplanning, advies, materiaalkeuze, vakkundige uitvoering en zorgvuldige afwerking.

betonwerken

Betonwerken

Met onze expertise in betonconstructie leveren wij hoogwaardige betonwerken voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om funderingen, vloeren of complexe betonconstructies voor infrastructurele projecten, wij leveren duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Meer over betonwerken

Gevelprojecten

Gevelprojecten

Wij bieden complete geveloplossingen om de uitstraling en energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren. Van gevelbekleding en gevelrenovatie tot gevelisolatie, onze oplossingen zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Meer over gevelprojecten

schilderwerken

Schilderwerken

Onze professionele schilders leveren hoogwaardig schilderwerk voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. We streven naar duurzame resultaten en een perfecte afwerking die voldoet aan uw verwachtingen. Meer over schilderwerken

Renovatie en onderhoud

Renovatie en Onderhoud

Of het nu gaat om renovatie- of onderhoudsprojecten, wij staan klaar om hoogwaardig vakmanschap te leveren. We streven naar kwaliteit, duurzaamheid en minimalisering van verstoring van uw bedrijfsactiviteiten. Ons ervaren team zorgt voor een efficiënte aanpak, waarbij we toezicht houden op kosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Meer over renovatie en onderhoud

De meest gestelde vragen

Waarom de WAM Groep kiezen als bouwbedrijf?

Wij zijn een gecertificeerd en ervaren bouwbedrijf met een goede reputatie. Onze expertise, specialisaties en eerdere projecten zorgen ervoor dat wij de juiste keuze zijn voor uw bouwbehoeften.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een offerte bij uw bouwbedrijf?

Het aanvragen van een offerte bij ons bouwbedrijf is gratis. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op aanvragen, zodat u snel een duidelijk overzicht krijgt van de kosten en mogelijkheden voor uw project.

Houdt uw bouwbedrijf rekening met duurzaamheidsaspecten tijdens het uitvoeren van verbouwingsprojecten?

Ja, wij houden zeker rekening met duurzaamheidsaspecten tijdens het uitvoeren van verbouwingsprojecten. Wij streven ernaar om duurzame bouwpraktijken toe te passen en kunnen meedenken over mogelijkheden om uw woning of gebouw energie-efficiënter en milieuvriendelijker te maken.

Neem contact op

     

    Bericht

    PHZpZGVvIHdpZHRoPSIxOTIwIiBoZWlnaHQ9IjE5MjAiIGF1dG9wbGF5Pg0KICA8c291cmNlIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93YW1ncm9lcC5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMC8wNC8yMDAwMTUtV0FNLTEwMC1qYWFyLXZpZGVvLm1wNCI+DQogIDxzb3VyY2Ugc3JjPSJtb3ZpZS5vZ2ciIHR5cGU9InZpZGVvL29nZyI+DQpZb3VyIGJyb3dzZXIgZG9lcyBub3Qgc3VwcG9ydCB0aGUgdmlkZW8gdGFnLg0KPC92aWRlbz4=
    Skip intro